Kosmische Essentie

Kosmische essentie we hebben het allemaal, een licht van waar we zijn ontstaan en vandaan komen.

Een plek waar geen dualiteit bestaat, enkel puur licht. Deze plek is niet buiten ons, deze zit in ons!

Vertroebelingen houden ons weg.

Om te beginnen hebben we nooit geleerd om contact te maken met deze kosmische essentie energie. Vele van ons zijn er zich niet bewust van.

Daarnaast kan dit licht vertroebeld worden. Vertroebeld door wat we meemaken en wat anderen ons aandoen. Je kunt hierbij denken aan:
Trauma’s (dit leven en vorig even), energieën van anderen, negatieve energievelden (3D, 4D, 5D), afsplitsing van de ziel, entiteiten, mindcontrol etc.

Oorzaken waar we ons niet snel van bewust zijn, maar die ons wel een onhebbelijk gevoel geven. Het gevoel dat er meer is dan dat je nu voelt.

Wat voel ik dan?

Concentratieproblemen, onverklaarbare klachten, (over)vermoeidheid, onverklaarbare neerslachtigheid zijn een paar voorbeelden die je kunt voelen als je nog niet goed bij je kosmische essentie kan en dit wordt tegengehouden door 1 van bovenstaande oorzaken.

Blokkades die je kunt verklaren, je wilt vooruit in je werk, relatie of voor jezelf maar het lijkt maar niet te lukken. Alsof je iets tegenhoudt, maar je de vinger er niet op kunt leggen.

Je kunt ook de behoefte hebben om meer met licht te werken. Terugkeren naar je essentie geeft een boost van zelfvertrouwen en herkenning voor mensen die hooggevoelig, hoogsensitief, overgevoelig zijn.

Starseeds, kristalmensen en nieuwetijdsmensen hebben van nature een behoefte hebben om op zoek te gaan naar meer licht. Een sessie kan snel meer helderheid geven en een gevoel van thuiskomen.

Wat bereik ik met een sessie?

de deur naar je essentie

Ik help jouw ziel, lijf en energiesysteem de weg terug te vinden naar je kosmische essentie.

“ik kan niet verklaren wat Marleen heeft gedaan. De emoties en triggers die ik voorheen ervaarde zijn weg. Ik kon zo boos worden in sommige situatie door oude trauma’s. Nu niks. Geen boosheid, geen emoties. De trauma’s hebben een plekje gekregen en ik reageer niet meer vanuit een trigger, wat een verademing is dat”.
k.

Ik ben een poort voor de andere wereld. Heb de taak als Healer meegekregen.

Samen met min lichtteam mag ik alles opruimen wat jou in de weg staat om bij je essentie, je licht te komen.

Mijn lichtteam bestaat inmiddels uit meer dan 250 wezens die allemaal een positieve bijdrage willen leveren aan de aarde en aan jou.

Via mij zetten ze hun talenten in.

Daarnaast mag ik ook gebruik maken van kennis en plekken in het universum zoals:
Healing Chambers in 5D
Detox van het hele energetische systeem (aura, chakra, ziel)
Board of Knowledge in 5D
Zielenspiegel
Heling van vorige levens
Trap v/h licht
Brug van Kristal
Akasha records

Dit samen zorgt voor een bijzondere sessie met zeer hoge helende frequenties. Het geeft de mogelijkheid oude trauma’s, vorige levens, donkere energieën/ andermans energie/entiteiten, mindcontrol etc, te helen zonder dat je het opnieuw hoeft her te beleven.

“deze vorm van behandeling heb ik nog nooit meegemaakt. Ik voelde hoe de energie los kwamen uit mijn lijf. Precies op de plek waar het voor mij nooit stroomde. Daarna maakte ze voor mij contact met mijn essentie. Het voelde als thuis en ik heb geleerd zelf ook contact te maken. Ik kan het alleen maar als bijzonder omschrijven”
A.

Inverstering.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur (soms is langer nodig) en vindt plaats in mijn praktijk (mijn tempel).

De kosten voor de sessie zijn 125 euro incl btw.
Hierin zit inbegrepen:
Sessie van 1,5 uur
Voorbereiding, ik tune op wat er speelt (1-2 uur)
Onze lichtteams gaan al aan het werk zodra je de afspraak maakt.

Mocht de sessie langer duren dan 1,5 uur dan betaal je per 30 minuten 40 euro.

Wanneer je vaker komt of na een behandeling finetuning nodig hebt wat korter dan 1,5 uur duurt dan spreken we een prijs af voor de tijd die het kost.

Wil je meer weten of een afspraak maken? neem dan contact met op.