Vitaliteits traject

Vitaliteits traject

 • Heb je soms het idee dat je na het einde van een leuke (werk)week je weinig energie over houdt?
 • Wil je meer balans in je leven?
 • Heb je het idee dat je niet volledig gebruik maakt van je eigen potentie en mogelijkheden?
 • Wil je meer energie hebben en overhouden?
 • Word je soms overvallen door alles wat er op je afkomt?
 • Wil je jezelf fysiek en mentaler sterker voelen?

Dan is dit vitaliteitstraject iets voor jou.

Waarom dit traject?

Vitaliteit betekent: De energie om te leven (levenskracht). Deze energie wordt door verschillende componenten beïnvloed.

Dit lijken grote onderwerpen, maar met kleine veranderingen zijn deze op een positieve manier te beïnvloeden, met verrassend positief resultaat.

Wanneer je begrijpt hoe deze 6 componenten invloed hebben op je vitaliteit, weet je ook hoe je ze kunt veranderen om een positieve invloed te krijgen en te behouden.

“Een behandeling bij Marleen is meer dan alleen een massage. De massage therapie zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven en de energie beter kan doorstromen”

Door dit te combineren met behandelingen  (TuiNa therapie, Orgaanmassage, Ademsessie of een access bars behandeling) versterk je het effect.

Mijn kracht is, naast de behandelingen, om theorie om te zetten in praktische tips en trucs met veel invloed, die je nog lang thuis kunt inzetten.

“Marleen geeft fijne en handzame tips met betrekking tot voeding, ademhaling, coaching en denkwijze. Het helpt mij om weer vertrouwen te krijgen in lichaam en geest”

Resultaat

Na dit traject:

 • Voel je jezelf energieker
 • Blokkades in het lichaam zijn opgeheven
 • Kun je mentaal en fysiek het dagelijks leven beter aan
 • Ben je meer in balans
 • Heb je een handzaam stappenplan voor thuis, met praktische tips
 • Is je kennis rondom vitaliteit vergroot

Jouw investering

We komen samen tijdens 7 behandelingen van 1,5 uur. Hierin krijg je 1 van de volgende behandelingen (TuiNa massage, orgaanmassage, ademsessie, Access Bars behandeling). Dit stemmen we samen af.

Na iedere behandeling bespreken we 1 van de componenten van vitaliteit, bekijken we waar er verbetering op ligt en maken we een praktisch stappenplan voor thuis. Dit stappenplan ga je thuis uitvoeren.

De kosten van een compleet traject bedragen €555,00, betaling in termijnen mogelijk.

Wie ben ik?

Marleen Verhoeven

TuiNa therapeut, verpleegkundige, ademcoach,vitaliteitsdeskundige,  access bars practioner. 

Ik heb zelf te weinig energie gehad, het idee gehad dat het leven me overviel. Totdat ik me op allerlei vlakken ging bijscholen. Ik merkte dat 1 onderdeel niet het antwoord was. Toen ik mijn kennis ging combineren was het resultaat verbluffend. Ik kwam beter in mijn vel te zitten. Sterker nog er ontstond een innerlijke rust in mij, welke nu als basis dient waar ik altijd naar terug kan keren. Ik merk dat ik het leven beter aan kan en meer energie overhoud.

Dat heeft mij geïnspireerd tot dit traject. Niet meer zoeken bij verschillende disciplines, maar alles in 1 traject aanbieden, waar je vooral praktisch mee aan de slag kan. Waar je altijd op terug kan vallen.