Menstruatie als kracht

Menstruatie als kracht en niet als acceptabel of zelfs klacht. Veel vrouwen ervaren klachten tijdens hun menstruatie, dat is niet nodig. Een menstruatiecyclus kan klachtenvrij verlopen (op wat lichte kramp na op de 1e dag van menstrueren). Andere vrouwen hebben minder klachten en accepteren hun menstruatie, maar zien nog niet de kracht ervan.
Jouw menstruatie kun je gebruiken als richtlijn hoe het met je gaat. Je kunt het zelfs inzetten in je voordel.

Iedere week een andere vrouw!

Miranda Gray zegt het zo mooi in haar boek. Je bent iedere week een andere vrouw, met andere krachten. Dat klinkt gek als je dit voor de eerste keer hoort, omdat je er vaak niet bewust van bent. Door de hormonen ben je bijvoorbeeld tijdens je menstruatie meer naar binnen gekeerd, heb je jouw energie nodig om te menstrueren. Richting je eisprong wordt je creatiever en na je eisprong ben je sterk en out going. Iedere week zijn eigen kracht. Hoe deze bij jou loopt? Dat is persoonlijk en het uitzoeken waard.

Menstruatie zonder klachten!

Een menstruatie zonder klachten is eigenlijk een normale menstruatie. Je voelt hooguit wat kramp op de 1e dag, maar verder zijn de klachten een teken van een onbalans in je lijf of leven. Iets waar de energie niet goed kan stromen. De klachten zeggen iets over jouw balans. Die kun je niet altijd zelf oplossen, soms heb je de hulp van een expert nodig om jouw lijf terug in balans te krijgen.

Bijvoorbeeld krampen, die kunnen vanuit de lever komen (die zorgt voor vrije stroom van qi en bloed) of vanuit de dunne darm (als deze niet goed ledigt drukt de zware dunne darm op je baarmoeder).
Verzakking zegt iets over je spijsvertering en stekende pijn kan iets zeggen over de ruimte die baarmoeder heeft in de onderbuik en bekken.
Allen met de juiste massage techniek en aanpassingen in levensstijl op te lossen.

Zelfs het behandelen van endiometriose met MSTR litteken techniek, en PCOS behandelen met acupunctuur laten goede resultaten in de praktijk zien.

Accepteer niet zomaar die klacht, maar zoek verder.

Hoe krijg ik mijn menstruatie als kracht?

Juist hiervoor heb ik een traject opgezet. Je menstruatie als kracht. Het traject bestaat uit 2 delen.
Een e-learning met opdrachten en persoonlijke behandelingen.

Heb je geen klachten, maar wil je wel je menstruatie als kracht gaan inzetten, dan is de e-learning voldoende. Deze neemt je stap voor stap mee door je cyclus, vanuit meerdere invalshoeken.
De e-learning vind je hier.

Heb je klachten dan combineer je de e-learning met behandelingen, gericht op jouw klacht. Hierbij gebruik ik alle kennis en technieken die ik heb en maak ik persoonlijk plan samen met jou. Samen stemmen we af wanneer je start met de e-learning. Er zijn mensen die het fijn vinden meteen te starten, en andere willen hun cyclus eerst meer in balans krijgen.

Wat krijg je?

Bij de e-learning worden de volgende zaken behandeld:
Je cyclus vanuit westers oogpunt.
Je cylcus van Chinees oogpunt
Belangrijkste klachten en wat willen ze je vertellen
Kennis van yin/yang en 5 elementen
De invloed van de maan op je cyclus
Je cyclus en de seizoenen in de natuur
De 4 verschillende vrouwentypes die je kunt ervaren
Wat zegt de kleur van je bloed
Wat kun je zelf doen
mogelijkheid tot vragen stellen via de mail
Na ieder hoofdstuk krijg je een passende opdracht, meditatie of heling om meer inzicht in jezelf te krijgen.

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk en bestaan uit een combinatie van technieken.
Voor baarmoeder klachten wordt er voor het grootste gedeelte op de buik gewerkt. De behandeling zelf vul ik aan met het aanprikken van acupunctuurpunten op de benen en inzet van moxa, om zo het grootste effect voor jou uit de behandeling te halen.

Het voordeel van een traject met behandelingen is dat je met mij persoonlijk contact hebt, waardoor je rechtstreeks vragen kunt stellen, tussendoor contact kunt hebben en ik je kan begeleiden en bijsturen waar nodig.

Kosten en contact

De kosten voor de e-learning zijn 299 euro inclusief btw.

E-learning icm behandelingen kosten in overleg

Wil je meer weten of een gratis persoonlijk telefoongesprek om te weten of het iets voor je is.
Neem dan contact met mij op.