Oprecht Voelen

Ik geloof dat jouw lijf je alles verteld, maar dan moet je wel in contact staan met je lijf. In contact met je lijf betekent dat je oprecht voelt.

Oude pijnen hebt losgelaten en echt in contact staat met je lichaam, oprecht voelt wat je lijf verteld of dat je lijf in oude pijnen schiet.

Het ultieme oprecht voelen heb ik pas geleden meegemaakt en deel ik hieronder in het filmpje.

Alle kennis komt samen

Wat ik heb mogen ervaren was zo puur dat dit leidde tot inspiratie voor dit programma. Al mijn kennis en ervaringen vanuit opleidingen, cursussen en therapeut schap worden gebundeld om programma te creëren wat heel effectief is en jou enorm veel handvatten geeft om op verder te bouwen.

Je leven dat bij je hoort.

Als je oprecht voelt dan leef je ook je leven dat bij je hoort. Dat klinkt groots, zeker als je er nog geen of weinig ervaring mee hebt, maar dat is helemaal niet groots. Het brengt juist rust en vertrouwen, omdat de antwoorden in je lijf zitten hoef je niet alles te bedenken. Hoe beter je in contact bent, hoe makkelijker het is om met een flow mee te gaan en te vertrouwen op jezelf.

Het programma

De kracht van dit programma is dat we zo min mogelijk gaan praten (om niet mee te gaan met het verhaal van het hoofd), maar gaan werken met het lijf.

In de 1 op 1 sessies gaan we aan de slag met het loslaten van oude pijnen en emoties die opgeslagen liggen in het lijf. Deze pijnen en emoties zorgen ervoor dat we minder goed het lijf kunnen voelen.
We doen dit door ademhalingsessies, psoas release oefeningen en de armouring massages. Het mooie van deze technieken is dat je lichaam kan loslaten, zonder dat je het opnieuw moet herbeleven of verwerken in het brein. Dat is het bijzondere van je lijf.

Thuis ga je aan de slag met het voelen. Door verschillende oefeningen die gericht zijn op je lijf en voelen versterk je de connectie tussen brein en lichaam. Het is het trainen van een spier. Hoe meer je het doet, hoe makkelijker het wordt.
Ik daag je uit met verschillende oefeningen, die je zowel thuis als in de natuur kunt doen. Er zit altijd wel iets tussen wat je kunt gebruiken.

Meer voelen kan in het begin onwennig en confronterend zijn. Samen gaan we ook op onderzoek wie/wat/waar jou kan helpen om weer terug te keren naar jezelf/je lijf als het even moeilijk is.

Compleet programma die alle tools en alle veiligheid geeft voor jou om oprecht te voelen.

Inhoud en kosten

7 1 op 1 sessies
Video’s voor thuis om connectie met je lijf te vergroten, elke week een andere oefening
“kom terug bij jezelf” kaart. Deze kun je inzetten op dagen die lastiger zijn
Begeleiding tussendoor via de app
We sluiten af met een Rebozo Sluitingsritueel

Ik ben er zo enthousiast over dat ik het nu aanbied van €795 voor €500 (incl btw)

Ik heb slecht ruimte voor 10 plekken in mijn agenda. Pak jij jouw plekje?
Neem dan snel contact op.