Rebozo sluitingsritueel

Het rebozo sluitingsritueel, een unieke ervaring met krachtige werking.

Het Rebozo sluitingsritueel is een uniek ritueel wat veel kan brengen.
Van oudsher was het bedoeld voor moeders, maar het kan een mooi ritueel zijn voor iedereen die iets wil afsluiten.

Rebozo ritueel geef je met minimaal 2 personen en ik heb deze persoon gevonden in Marjon Kerstens, moeder en oprichter van Mom Wave.
Marjon en ik vullen elkaar perfect aan in onze kwaliteiten en kennis, waardoor dit ritueel uniek wordt en een bijzondere ervaring voor de ontvanger. Wil je meer weten over Marjon of over Mij, klik op onze namen en lees meer over ons.

Wij kijken er naar uit om jou centraal te stellen!

na de massage, klaar voor het sluitingsritueel

Levensveranderingen en overgangen afsluiten.

Het Rebozo sluitingsritueel werd van oudsher ingezet na een zwangerschap, om deze periode af te sluiten. Het sluitingsritueel kan breder dan dat worden ingezet want het is enorm helend bij grote overgangsfases in ons leven. Letterlijk als je iets wilt afsluiten. Het is een ritueel dat je met jezelf, met ons als therapeuten en eventueel een voor jou belangrijk persoon uitvoert. 

“Er was een heerlijke en ontspannen sfeer gecreëerd, De doeken lagen al uitnodigend op mij te wachten. De massage was een heerlijke unieke en zwevende ervaring”.

de doeken liggen klaar voor de ontvanger

Het ritueel neemt 2-3 uur in beslag. De samenstelling van het ritueel maken we speciaal op maat voor jou. De ruimte wordt zo ingericht dat het dit ritueel ondersteunt en deze helend voor jou werkt. In ieder geval omvat het ritueel de volgende drie onderdelen:

1. Gesprek: Marjon gaat met jou in gesprek over jouw overgang. Wat wil je afsluiten. Je verteld over de periode en wat het je heeft gebracht. Je deelt ook wat zwaar is geweest en samen bepalen we wat je specifiek wilt afsluiten.

2. Massage: Marleen masseert je met de rebozo doeken. Al wiegend in de doeken voel je hoe je meer aard en hoe de ontspanning in je lijf toeneemt.

3. Sluitingsritueel: Na de massage gaan we je in de doeken wikkelen. ALs je het fijn vindt kan een speciaal door jou gekozen persoon meehelpen met het inbakenen. Na het inwikkelen laten we je een tijdje veilig in de doeken liggen, terwijl we ernaast blijven zitten voor steun. Wanneer je eraan toe bent maken we samen de doeken 1 voor 1 los. Je voelt letterlijk de last van je afglijden. Het gevoel daarna is voor iedereen persoonlijk en onbeschrijfelijk.

Het complete ritueel zorgt voor een transformatie in jezelf en het achterlaten van een periode. Je creëert ruimte voor de nieuwe fase die voor je ligt.

“Bij het inwikkelen in de doeken kon ik precies aangeven hoe strak ik het wilde. Dit gaf een geborgen en veilig gevoel. Het voelde als weer verbinden met mezelf. Het afwikkelen van de doeken zorgde ervoor dat ik letterlijk wat van me af voelde glijden.”

gewikkeld in doeken, volledig bij jezelf zijn om daarna alles los te laten.
alles losgelaten en heerlijk ontspannen bijkomen nadat alle doeken los zijn.

Ervaring.

Marjon heeft zelf het Rebozo sluitingsritueel ondergaan (de foto’s op de site zijn van tijdens dit ritueel). Marjon heeft haar ervaringen gedeeld in haar eigen podcast. Ben je benieuwd. Luister hier naar haar podcast en haar ervaringen.

Wanneer?

Het ritueel hoeft niet direct na de periode plaats te vinden, ook jaren later kan je besluiten om het alsnog af te sluiten.

Het ritueel vindt plaats bij je thuis of bij Marleen in de praktijk (waar je voorkeur ligt). Samen creëren we een fijne sfeer waarin jij je volledig kunt overgeven.

Wat krijg je?

  • Intake gesprek ( via telefoon) om te bekijken waar jouw vraag om sluiting ligt. Ook als je voelt dat je dit ritueel wilt doen, maar je nog niet helder hebt waar je vraag precies ligt neem dan contact op. De ervaring die wij hebben zorgt ervoor dat in het intake gesprek wel duidelijk wordt waar je vraag ligt.
  • Ritueel van 2-3 uur aangepast op jouw vraag/behoeftes. 
  • De mogelijkheid tot vragen stellen of steun na het ritueel via whatsapp
  • De mogelijkheid het ritueel te doen met een voor jou belangrijk persoon (het ritueel vindt altijd plaats met Marjon en Marleen, soms heb je het gevoel dat je partner of een belangrijk iemand erbij moet zijn voor steun. Deze persoon is welkom en wij zorgen dat hij/zij een mooie plek krijgt in het ritueel)

Investering.

  • Het Rebozoritueel duurt 2-3 uur. De kosten zijn 350 euro inclusief btw.
  • Reizen tot 15 km. is gratis en daarna reken we 0,23 ct per kilometer.
  • Om het uniek te houden en onze volle aandacht te geven, plannen we maar 2-3 rebozo’s sluitingsrituelen per maand in.