Tantrische Tempelsessie

Tantrische Tempelsessie is een unieke manier om een kijkje te nemen in Tantra. Waarbij je seksuele energie wordt verbonden hart. Dit zorgt ervoor dat jij bewust kunt omgaan met je seksuele energie en alles wat het voor jou kan betekenen.

“In de tempel is een veilige plek. Je zult merken dat je er jezelf thuis voelt en gedragen, waardoor jij jezelf kan openen en met deze energie kan werken”

Wat is Tantra?

Tantra betekent letterlijk vertaald Expansie (Tan) en Bevrijding (Tra). Dat is precies waar de stroming voor staat. Tantra is geen geloof, maar een mystieke stroming waarbij je op (zelf) onderzoek gaat hoe jezelf kan bevrijden van oude overtuigingen en vastzittende blokkades. Hoe je jouw energie de expansie kan geven wat het nodig heeft, zodat het vrij kan stromen en jou je pad kan tonen.

De seksuele energie in Tantra.

Seksuele energie wordt in Tantra gezien als een grote levensenergie met enorme transformerende krachten. Wanneer deze energie is verbonden met je hart kun jij ermee werken en het inzetten voor de expansie (vergroting) van jou eigen licht(energie).


“seksuele energie verbinden met je hart geeft zoveel vrijheid. Vrijheid in het zijn van jezelf en het tonen van je liefde. Je voelt je veiliger in je eigen lijf, omdat die krachtige energie bedding krijgt”

Is de seksuele energie niet verbonden met je hart dan praten we over lust. Lust die jou overneemt en jou leidt. Dit kan voor onveiligheid zorgen in je eigen lijf, maar ook in contact met een ander.

Tantrische Tempelsessie

De Tantrische Tempelsessie is een combinatie van Tantrische technieken en een helende tantra massage.
Je leert hoe je verbindt met je eigen ziel en de verbinding maakt van ziel tot ziel. Voordat de massage begint verbinden we ons van ziel tot ziel, zodat de massage een diepe werking heeft op jou en op het openen van je hart en seksuele energie.

Ik leer je hoe je vrij gekomen energie middels ademhaling en energiewerk kan verplaatsen via je ruggengraat omhoog (Kundalini activering), zodat je, als de energie toeneemt, deze kunt verplaatsen in je hele lijf. Dit zorgt ervoor dat het sprankelende, opwindende en lichte gevoel dat seksuele energie heeft over je hele lijf gevoeld kan worden.

De massage is een tantra massage en stem ik af op het moment zelf. Ik heb inmiddels veel massage mogen aanleren en gebruik de best passende. Als je zelf al een ervaring hebt en een voorkeur hebt voor bepaalde massage breng dit dan in. Dan kunnen we samen kijken of het mogelijk is.

De massage krijgt een helende vorm, omdat mijn handen een helende werking hebben. Daarnaast werk ik met mijn lichtteam die ook via mij hun helende werking toepassen. Waarmee het de vorm krijgt van een diepwerkende tempelsessie.

Lees je dit en wil je dit graag samen met je partner doen? Dat is ook mogelijk. Dan leer ik jullie beide de technieken aan en masseren jullie elkaar met begeleiding van mij.

Investering.

De Tantra tempelsessie duurt 2,5 tot 3 uur en kost 333 euro
De sessie vindt plaats in mijn tempel in Waalwijk.