Vrouwelijke Magie Trajecten

Vrouwelijke magie trajecten zijn niet alleen voor vrouwen, maar voor iedereen. We hebben allemaal een mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf. In de wereld heeft de afgelopen jaren vooral de mannelijke energie gedomineerd. Tijd voor wat vrouwelijkheid en hoe meer ik leer en ervaar over deze vrouwelijke energie. Hoe meer ik merk dat deze energie magisch is. Vandaar de naam Vrouwelijke Magie trajecten.

Zachtheid, overgave en ontvangen.

Het is een zachte energie. Ze is niet hard, ze gaat niet door de pijn heen. Ze nodigt uit. Ze is wel een badass energie. Ze nodigt alles uit wat er speelt om naar de oppervlakte te laten komen en dit recht in de ogen aan te kijken, zodat het geheeld en getransformeerd kan worden. Ze durft te ontvangen zowel de licht als de schaduw kant. Ze kan zich overgeven aan wat is en daarmee aan de slag gaan. De mannelijke energie ondersteunt haar hierbij.

Deze energie wordt in jou wakker gemaakt, maar deze energie is ook in mij aanwezig. Ik geef me over aan wat zich mag tonen en daar ga ik mee werken. De sessies worden hiermee persoonlijk en op jou gericht.

3 trajecten, 3 thema’s

De vrouwelijke magie trajecten bestaan uit 3 thema’s. Ik heb 3 thema’s opgezet waarvan ik uit ervaring weet dat ze een groot effect hebben en een groot resultaat. Alle thema’s bestaan uit 7 sessies, en indien nodig, ondersteunende filmpjes en informatie voor thuis.
Heb je een specifieke wens voor een persoonlijk traject dat kan ook. Neem contact met me op en we stellen samen iets op voor jou.

1. Vrouwelijke Magie: Terug naar je gevoel

Dit traject brengt je terug naar je intuïtie en je gevoel. Vaak heeft ons hoofd een grote rol in ons leven, maar het lijf brengt al zoveel signalen eerder naar voren.
Intuïtie heeft ons veel te vertellen, maar die fluistert en het hoofd roept, vaak horen we onze intuïtie niet meer.
Dit traject brengt je terug naar je gevoel (lijf) en je intuïtie. We gaan op zoek waar de blokkades zitten (lichaam, geest en zielsniveau), lossen deze op. Ik laat je jouw gevoel en intuïtie ervaren en leer je hoe je dit in je dagelijks leven in kunt zetten.

2. Vrouwelijke Magie: Vergroten van je levenskracht

Je levenskracht is een enorme kracht in je lijf die je passie brengt. Ik noem het ook wel je innerlijk vuur. Veel mensen hebben deze op waakvlam gezet. Deze waakvlam wil nog weleens ontbranden, dan voelen ze de passie. Dan zetten ze zichzelf weer op waakvlam. Uit ervaring kan ik zeggen, dat is echt een gemis.
We gaan samen kijken waarom jouw vuurtje niet optimaal brandt. Wat houd je tegen om dat innerlijk vuur in al zijn grootsheid te laten branden?

3. Vrouwelijke Magie: Je vrij en fijn voelen in intimiteit/seksualiteit

Seksualiteit is een grote ingang naar heling, transformatie en innerlijke kracht. Je seksualiteit en intimiteit vrij kunnen beleven is een groot goed, maar brengt ook een enorm zelfvertrouwen.

Veel mensen kunnen niet genieten van seksualiteit, ervaren pijn of terughoudendheid. Zaken die niet nodig zijn en met de nodige aandacht en kennis te voorkomen zijn.
Voel jij een ja tot dit traject en wil je meer verdiepen in seksualiteit? ga met me aan de slag.

wil je meer weten? op deze pagina heb ik een uitgebreidere omschrijving.

Wil je met jezelf aan de slag en gun jezelf een fantastisch jaar, dan kun je ze ook alle drie volgen, want ze vullen elkaar geweldig aan.

Investering.

De trajecten zijn 1775 euro per traject. De looptijd bepalen we samen, wat voor jou het beste werkt.
Voorafgaand aan de trajecten nemen we de tijd voor een telefonisch intake gesprek.
Wil je meer weten? neem dan contact met me op.