Aanbod/Prijzen

Ik bied de volgende dingen aan:
Healingsessie
Innerlijk Huwelijk (balans mannelijke en vrouwelijke energie)
Orgaanopstelling
Lichtteam reading

Lees hieronder wat de verschillende sessies inhouden en wat de prijzen zijn. WIl je met mij samenwerken dan vind je hier mijn contactgegevens.

Healingsessie.


In een healingsessie gaan we kijken wat er tussen jou en je grootste potentieel staat. Waarom komt jou leven nu niet tot uiting zoals je voelt of hebt gezien dat het kan? Wat maakt dat er nog steeds een blokkade zit op bijvoorbeeld geld, liefde, geluk, groei?

Je hebt al zoveel gedaan. Ben je wel bij de kern geweest? Bij dat stuk waar ooit de blokkade is begonnen? Die kan tot aan het eerste leven op aarde gaan, of zelfs een leven op een andere planeet. Je ziel draagt die informatie bij zich. Zolang jij niet die kern hebt aangeraakt blijft het tussen jou en je grootste potentieel instaan.


In deze sessie breng ik je terug (via onderbewustzijn) naar die kern, zodat we daar het stuk kunnen helen en de blokkade in alle levens daarna ( en in het nu) kunnen weghalen.
Deze sessies zijn enorm transformerend. Je zult merken dat er al iets gebeurd op het moment dat de afspraak is gemaakt, dan begint de energie al te werken. Je bent welkom om 1 sessie te ervaren, maar vaak zijn er meer dan 1 sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De sessies duren 1,5 uur met soms uitloop naar 2.
Prijzen zijn:
1 Sessie: 125 euro
3 Sessies: 350 euro (ipv 375) (binnen 6 maanden inzetten)
5 sessies: 555 euro (ipv 625) (binnen 9 maanden inzetten)
De sessies worden samen met jou ingepland met de voor jou perfecte tussentijd. Dit is een sessie die niet altijd in woorden is het uit te leggen. Voel je een ja, kom het dan eens ervaren.
Als je na de eerste sessie meteen besluit om voor de 3 of 5 sessies te gaan, krijg je alsnog de pakketprijs.

Innerlijk Huwelijk.


Het innerlijk huwelijk is een opstelling in de vorm van een beweging/dans (je hoeft te kunnen dansen, je lijf beweegt voor je). In deze opstelling kun jij ervaren hoe jouw mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in balans zijn, waar het stokt voor en waar het niet stroomt in je leven.


Onze mannelijke energie zorgt ervoor dat we doelen kunnen stellen in het leven, in de actie kunnen zijn. De man in onszelf zorgt ook voor de veilige kaders, het zijn het stevig staan. Lukt jou dit? lukt jou dit moeiteloos of moet je er nog voor werken?


De vrouwelijke energie maakt dat we mee kunnen met de flow van het leven, de controle los te laten zonder dat we uit de bocht schieten. Ze zorgt er ook voor dat we kunnen ontvangen, echt oprecht aannemen wat ons toekomt.


In mijn tempel (praktijkruimte) zijn 4 altaars gebouwd, ieder met 1 van de 4 aspecten van de mannelijke en vrouwelijke energie. Zo ga je echt ervaren wat de energie is van dit aspect. We laten het lijf bewegen. Vanuit die beweging kun jij precies voelen hoeveel ruimte dit aspect krijgt. Kun je echt zo goed ontvangen? Kun je moeiteloos de inspiratie van de hemel aannemen voor je doelen? Je zult merken dat tijdens de beweging er ook heling plaats vindt. Bewustzijn is heling. Ik beweeg tegenover, want de 4 krachten werken ook samen. Via mijn energie ga je die samenwerking voelen.
het resultaat is een balans van de mannelijke en vrouwelijke energie. Het resultaat is een balans in het leven en in je lijf. Je zult merken dat het doorwerkt in je leven, in je relaties en in je werk. Dat innerlijk huwelijk is de basis voor ons voor een moeiteloos leven, waarin we ons potentieel leven en liefdevol omgaan met anderen.
Prijzen zijn:
1 Sessie: 125 euro
3 Sessies: 350 euro (ipv 375) (binnen 6 maanden inzetten)
5 sessies: 555 euro (ipv 625) (binnen 9 maanden inzetten)
Als je na de eerste sessie meteen besluit om voor de 3 of 5 sessies te gaan, krijg je alsnog de pakketprijs.

Orgaanopstelling

Via de Chinese Geneeskunde werken onze belangrijkste organen samen met elkaar. Het hart, De lever, De longen, De milt en De Nieren werken samen in het lichaam om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarmee hebben ze ook een positief effect op hun maatjes, de darmen, maag, galblaas en blaas.


Daarbij heeft ieder orgaan ook een eigen dominante emotie en en eigen zielsaspect. Waarbij het dus niet alleen invloed heeft op het lichaam, maar ook op het gevoelsleven.

Ik heb een klant gehad die haar hart wilde openen, ze voelde dat deze op slot zat. Dat die haar tegenhield in haar relaties met haar gezin. Pas doen we de orgaanopstelling deden en zagen dat haar hart de ondersteuning mistte van de andere organen kwamen we tot de kern. We konden echt onderzoeken waarom ze niet meer samenwerkten en wat ervoor nodig was om dat hart die ondersteuning terug te geven. Via de opstelling kon haar binnenwereld dat aan ons duidelijk maken. De verandering daarna in haar leven waren enorm. De pijn en strakheid op haar borst verdwenen ook.

Een orgaanopstelling is een hele goede manier als je al verschillende dingen hebt geprobeerd, maar ook bij emotionele of lichamelijke klachten heeft een groot effect. Je krijgt namelijk heel inzichtelijk hoe het er in jouw lijf aan toe gaat en wat ze nodig hebben om het beter te laten functioneren.

Wil je het eens proberen? je bent welkom in mijn tempel (praktijkruimte).
Prijzen zijn:
1 Sessie: 125 euro
3 Sessies: 350 euro (ipv 375) (binnen 6 maanden inzetten)
5 sessies: 555 euro (ipv 625) (binnen 9 maanden inzetten)
Als je na de eerste sessie meteen besluit om voor de 3 of 5 sessies te gaan, krijg je alsnog de pakketprijs.

Lichtteamreading

We hebben allemaal een lichtteam. Een team van zielen, galactische wezens en engelen die ons ondersteunen op aarde. In deze reading werk ik je lichtteam uit in een uitgebreid verslag. Ik geef je tips hoe ermee te werken.Doordat je weet wie er in je lichtteam zit en wat ze bewust doen kun je hun hulp inroepen hier op aarde.

Het is uitgebreid verslag, waarbij ik uitleg wat de leden van je team voor je kunnen doen. Waar ze goed in zijn. Daarnaast krijg ik van enkele leden persoonlijke boodschappen door die je op weg helpen nu of in de toekomst.
De mensen die voor jou een reading hebben aangevraagd waren enthousiast over het inzicht dat het verslag ze gaf, de persoonlijke boodschappen. Ze zagen ook in hun dagelijks leven steeds meer tekens langskomen van hun teamleden.
De prijs van de reading is 111 euro.
Het duurt ongeveer 2 weken voordat je de reading in je mail krijgt, zodat ik alle leden en boodschappen gechanneld krijg.
Aanvragen kan door een mailtje te sturen mijn contact gegevens vind je hier.

In een podcast leg ik uitgebreid uit wat een lichtteam voor je kan doen. De podcast vind je hier.