Seksuele kracht

Seksuele kracht gaat niet over lust. Het gaat over de seksuele energie die verbonden wordt met het hart. Vanuit die verbinding door het hele lichaam gaat stromen. Daarmee letterlijk een verbinding is tussen Hemel en Aarde voor ons als mens

Seksuele energie is de energie waar leven uit ontstaat. Het is de puurste vorm van levensenergie en daarmee ontzettend krachtig, transformerend, creërend en vervullend.

In het westen is de seksuele energie commercie geworden, in die commercie is vooral gericht op lust. Puur lust maakt seksualiteit onveilig. Sta je in voor jezelf? Kun je eigen grenzen bewaken? Ga je niet over de grenzen van een ander?

De seksuele kracht waar ik het over hebt gaat over verbinding. De seksuele energie is verbonden met het hart en daarmee ga je niet alleen in verbinding met jezelf, maar ook met de ander.

Je voelt je gesterkt en weet op een fijne en zacht krachtige manier je grenzen aan te geven.

Je leert ook te genieten van de energie, die vervullend is voor jezelf en vervullend voor elkaar als er samensmelting is.

In de sessies en scholingen die ik aanbied wil ik jou je eigen seksuele kracht laten ervaren. De kracht die verbindend is, de levensvervullend is, transformerend en een enorme creatiekracht vrijmaakt.

Bovenal is het een zachte kracht, die dit alles teweeg brengt op een zachte en veilige manier.

Als je er op in tapt is er geen veiligere en sterkere kracht in onszelf dan deze.

Ik bied hierop de volgende dingen aan in mijn praktijk.

Sexual Healing
Eenmalige sessie waarin we 1 blokkade onder de loep nemen en daarop inzoomen. We nemen de tijd om te kijken waar deze blokkade is ontstaan (dit leven, vorige leven) en we helen deze (zonder her te beleven). Na dat de blokkade is verwijderd gaan we je seksuele energie vergroten. Meestal voel je een begin van de energie en kun je er thuis verder mee aan de slag.

Sexual Empowerment
Dit is een traject waar ik zelf heel blij van wordt. We gaan samen op pad en het uiteindelijke doel is dat je die seksuele kracht helemaal kunt belichamen, inzetten voor jezelf en ervan kan genieten.
We hebben healingsessies waarin we blokkades weghalen.
Je krijgt ook praktische oefeningen om met de energie te werken, zowel alleen als met een partner.

Sexual Empowerment, de scholing.
Een scholing waarin we jouw seksuele energie vrij maken.
Met verschillende oefeningen en bij elkaar komen om ervaringen te delen wordt jij steeds vrijer in jezelf en seksuele energie.
Nu alleen nog voor vrouwen, later wellicht ook voor mannen.