Vrouwelijke Kracht

Vrouwelijke kracht gaat over de vrouwelijke kracht die iedereen in ons heeft. Dat is niet afhankelijk van gender of geslacht.

Vrouwelijke kracht gaat over het feit dat je in staat bent om naar binnen te keren, te vertragen. Je durft de stilte en duisternis op te zoeken, al van waar het innerlijke vuur opnieuw kan gaan branden en waar intuïtie en creatie kan ontstaat.

In balans met de mannelijke kracht is de vrouwelijke kracht in staat om zich over te geven aan het leven, meebewegen met de stroom en schaamteloos te ontvangen en te creëren.

Zachte kracht

Deze kracht komt in al mijn behandelingen en sessies terug. Het doel is om uiteindelijk in balans te komen met de mannelijke energie, de zielskracht en seksuele kracht. Je zult merken dat als de gebeurt je heel krachtig voelt.
Deze kracht voelt anders. Deze is sterk van binnen, je staat als een huis. De beweging naar buiten is zacht en vol mededogen. Daarom noem ik het altijd een zachte kracht.

Qua energie zullen mensen het altijd werken als jij die zachte kracht uitstraalt. Ze willen met je zijn en van je leren, maar ze ervaren ook je grenzen.

De vrouwelijke kracht in samenwerking

Deze kracht is onderdeel van mijn sessies en scholingen. In een samenwerking met mijn vriendin en collega Lisette van praktijk Forsa hebben we samen Alma Forsa opgericht.

Hierin benadrukken we deze vrouwelijke kracht in onze:
Self Care Cirkels
Cacaoceremonies
Online scholingen
Neem er een kijkje voor meer informatie en bijwonen van 1 van de cursussen/avonden.