Over Mij

Over mij:

Mijn naam is Marleen Verhoeven en ik heb een passie voor gezondheid.

Ik bedoel de term gezondheid niet zoals we hem kennen, waarbij je geen ziekte hebt.

Ik bedoel de term gezondheid dat je een algeheel gevoel van balans ervaart. Dat je weet wat goed voor jou is, op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Dat je hierin kennis hebt, aanpassingsvermogen hebt en vooral de ruimte voelt hier je eigen weg in te volgen.

Ik ben hierin zelf op weg gegaan en op die weg heb ik automatisch altijd anderen geholpen.

Die hulp bestond er uit altijd uit om de weg weer terug naar henzelf te vinden.

Vanuit deze passie ben ik mijn praktijk gestart.

Door middel van massages, trainingen en coaching wil ik mijn kennis met je delen, en je op weg  helpen om weer bij jezelf uit te komen, wat gezondheid voor jou betekent en wat je daarvoor kunt inzetten.

Ik ben opgeleid in de Westerse geneeskunde (verpleegkundige), Chinese Geneeskunde (TuiNa-therepeut) als docent van BlissSchool (vrouwelijke seksualiteit) en blijf me jaarlijks bijscholen.

Daarnaast ben ik enorm geïnteresseerd in anderen spirituele stromingen (taoïsme, tantra, sjamanisme) en hun kijk op gezondheid. Ik heb hierin ook verschillende trainingen gevolgd.

Dit alles combineer ik in mijn massages, trainingen en voorlichtingsavonden, zodat ik kan aansluiten op de ander.

Ik ben daarnaast zeer intuïtief (ik zeg altijd dat ik 100 voelsprieten op mijn hoofd heb staan), dit zet ik in bij mijn behandelingen, ik kan niet anders.

Ik weet zeker dat ik in dit gebied blijf doorleren, en bewandel dit pad met plezier. Ik zou het leuk vinden als je een stuk met me mee wil lopen, waarbij ik je kan helpen je eigen pad te vinden.

In Licht en Liefde

Marleen