Over Mij

Over mij

Mijn naam is Marleen Alma Verhoeven. Alma betekent in het Latijns / Spaans ‘ziel’ en ik voel dat ik deze naam niet voor niks heb meegekregen met mijn geboorte.

Mijn zoektocht naar mezelf begon in mijn puberteit. Ik was depressief en totaal niet in contact met mezelf en mijn gevoelens. Ergens van binnen voelde ik altijd wel dat het anders kon. Ik noem dit ‘mijn klein lichtje dat me de weg wees’.

Ik ontdekte het pad van spiritualiteit en begon me te verdiepen in boeddhisme, taoisme, chinese geneeskunde, natuurrituelen en tantra. Via deze wegen verbond ik me steeds meer met opgedane kennis uit vorige levens en kwam ik in contact met mijn lichtteam. Het bracht me uiteindelijk daar waar nu mijn levensmissie ligt: op het pad van de kracht van mannelijke en vrouwelijke energie en die van seksualiteit.

Tempelpriesteres

Als ik nadenk over hoe ik mezelf en wat ik kom doen op deze aarde het best kan omschrijven, dan vind ik termen als therapeut, healer of teacher ontoereikend.

Het woord dat het best beschrijft wat ik te brengen heb is: tempelpriesteres.

Ik voel mij namelijk al lange tijd verbonden met de oer-priesteressen uit verschillende culturen van over de hele wereld. Zij waren in hun tijdperk de teachers die oude waardevolle kennis overdroegen en de healers die mensen hielpen in verbinding te komen met hun seksuele kracht en ziel.

Mannen die bijvoorbeeld terug kwamen van een oorlog bezochten eerst een tempelpriesteres om zich weer te verbinden met hun hart alvorens ze naar hun gezin terug gingen. Tempelpriesteressen hielpen elkaar om zich te ontplooien en in hun grootste kracht te komen. En ze voerden rituelen uit om hemel en aarde met elkaar te verbinden.

Het voelt alsof mijn huidige leven op aarde als vanzelf voortvloeit uit wat ik in die tijden aan kennis en ervaring heb opgedaan.

Leerweg

Tijdens mijn huidige leven op deze aarde is mijn leerweg een combinatie van mijn eigen levenservaringen, het terughalen van deze kennis uit vorige levens (her-inneren) én opleidingen volgen die ik in het hier-en-nu tegen kom en die met mijn pad resoneren. Zo ben ik in dit leven opgeleid als: verpleegkundige, therapeut in de Chinese Geneeskunde, ademcoach, docent meditatie en docent Seksualiteit/ intimiteit. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd in Tantra,

Yoni werk, coaching, het werken met engelen en lichtteams, de psoas spier van de ziel en vrouwelijke seksualiteit.

Net als ieder ander, blijf ik me altijd bijscholen en ontwikkelen. Dat vind ik het mooie: dat je je ontwikkelt, daar waar jóuw unieke pad je brengt. Je gevoel volgen leidt je vanzelf naar de mensen, ervaringen en samenwerkingen die op dat moment nodig zijn om te groeien.

Je leerweg op aarde brengt je terug bij de kracht van je ziel en dat is magisch!

Wil je meer weten, neem gerust contact met me op.