Over Mij

Over mij:

Mijn naam is Marleen Alma Verhoeven en ik heb een passie voor het vrij kunnen beleven van intimiteit en seksualiteit. Het in balans zijn van de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf.

Ik run Alma Therapie waar ik sessies geef om blokkades op te heffen rondom seksualiteit en intimiteit, een traject hebt ontwikkeld om te groeien in je seksualiteit en heb samen met een collega het bedrijf Alma Forsa waarin we trainingen verzorgen (online en offline)

Ontstaan van mijn bedrijf

Mijn bedrijf is vernoemd naar mijn tweede naam Alma. Dit betekent in het latijns/spaans Ziel.
Een naam die mijn moeder nooit met deze bedoeling gegeven heeft, maar ondertussen zo passend is. Vanuit mijn eigen ziel en zielseigenschappen contact maken met anderen. Anderen helpen te helen en dichter bij hun authentieke zelf (hun eigen ziel)en levenskracht te komen. Daar wordt ik blij van en ik geniet nog steeds iedere dag als ik sessies mag geven, mijn kennis mag delen en cirkels en cursussen mag begeleiden.

Mijn zoektocht naar mezelf begon in mijn puberteit. Ik was depressief en totaal niet in contact met mezelf en mijn gevoelens. Ergens van binnen voelde ik dat het anders kon. Ik noem het altijd mijn klein lichtje dat me de weg wees.

Per “toeval” kwam ik op het pad van spiritualiteit en daar begon mijn ontdekkingstocht. Als snel kwam er meer kennis bij vanuit het boeddhisme, taoisme, chinese geneeskunde, natuur rituelen, tantra, mannelijke en vrouwelijk energie, seksualiteit en uiteindelijk de verbinding met kennis uit vorige levens en mijn lichtteam waaronder: Bescherm-, Geboorte-, Aartsengelen, Acturian, Pleiaden, Feeën, ActaÏ en nog veel meer.

Vanuit die connectie zijn de sessies ontstaan waarbij ik blokkades ophef die je tegenhouden om je vrij te voelen en te uiten in intimiteit en seksualiteit. Ik verwonder me elke keer weer wat voor magisch er in mijn praktijk en tempelruimte mag afspelen en hoeveel baat de klant erbij heeft.
Ik wordt zelf heel blij dat ik op deze manier mag werken met energie en mijn kennis kan delen.
Als ik zie hoe iemand zijn kracht terug pakt en weer op zichzelf en haar gevoel durft te vertrouwen, dan ben ik trots en dankbaar dat ik daar iets aan bij heb mogen dragen.

Opleidingen

Mocht je nog geïnteresseerd welke kennis ik allemaal heb opgedaan en waarin ik ben opgeleid. Hieronder deel ik dat graag met je.
Opleidingen: Verpleegkundige, Therapeut in de Chinese Geneeskunde, Ademcoach, Docent meditatie, Docent Seksualiteit/intimiteit
Cursussen: Tantra, Yoni werk, coaching, werken met engelen en lichtteam, psoas spier van de ziel, vrouwelijke seksualiteit.

Ik ben er vast een aantal vergeten, want ik blijf me altijd bijscholen en ontwikkelen. Daarbij komt er ook steeds meer kennis omhoog van vorige levens die al in mij zit.

kijk gerust rond op mijn pagina en je mag altijd uitreiken.

In Licht en Liefde

Marleen