Zielskracht

Zielskracht, de kracht van je ziel die volledig aanwezig is in je lijf en op de aarde.

We hebben allemaal die potentie, maar voor velen verlaat de ziel het lichaam, vaak uit gevoel van onveiligheid of zelfbescherming. Daarvoor hoef je niet eens extreme dingen te hebben meegemaakt of grote trauma’s te hebben in dit leven.

Onze ziel gaat meerdere levens mee en neemt dus ook onverwerkte herinneringen mee uit dat leven. Het kan zomaar zijn dat een kleine trigger je ziel en lijf weer scheidt.

Als je veel in je hoofd leeft merk je er niet zoveel van. Hoe meer je zakt in je lijf en je ziel is niet aanwezig dan zal je gevoelens ervaren dat je er niet altijd helemaal bij bent. Je bent er wel, maar zo ervaar of voel je het niet.

Als je leert om je ziel te voelen, dan merk je dat deze buiten je lichaam staat of maar half in je lichaam zit.

Probeer maar eens. Neem eens diep adem, voel bewust je lijf op de stoel of je voeten op de grond. Ga nu met je gedachten naar je ziel. Kun je deze voelen of misschien zelfs wel zien? Waar wordt je aandacht naar toegetrokken? In je lichaam, misschien alleen naar het borstgebied of hoger. Misschien wel naast je? Die energie die je voelt dat is je ziel.

In mijn praktijk help ik je op verschillende manieren om je zielskracht weer te ontdekken.

Niet vanuit het herbeleven van gebeurtenissen, ook niet uit vorige levens. Je ziel weer leren dat het veilig is in je lijf, dat je juist mooi is dat deze er mag zijn.

Ik heb verschillende sessies voor zielskracht.

Tempelsessie
Dit is een 1 op 1 sessie in mijn praktijk (tempel) waarin we gaan kijken wat je nu tegenhoudt om volledig in je zielskracht te gaan staan. 3 uur durende sessie met bijzondere transformaties als gevolg. Voor deze sessie is spirituele ervaring of ervaring in werken met energie wel een vereiste.
Wil je meer weten: klik hier

Orgaanopstelling
Onze organen hebben belichamen ook onze ziel. Wil je meer een lichamelijke aanpak, heb je nog niet zoveel ervaring in werken met energie of wil je een kijkje nemen in je binnenwereld? Dan is de orgaanopstelling een hele mooie stap.
Sessie duurt 1,5 uur, meer weten klik hier.

Lichtteam reading
We hebben allemaal een lichtteam. Een team van zielen, galactische wezens en engelen die ons ondersteunen op aarde. In deze reading werk ik je lichtteam uit in een uitgebreid verslag. Ik geef je tips hoe ermee te werken.
Doordat je weet wie er in je lichtteam zit en wat ze bewust doen kun je hun hulp inroepen hier op aarde.
Klik hier voor meer informatie.

Kosmisch Bewustzijn.
Dit is een online training waar ik je leer hoe jij kosmisch bewustzijn in je hebt. Hoe je dit kunt versterken en positief kunt gebruiken voor jezelf.
De cursus bestaat uit meerdere delen en steeds gaan we een stapje verder in de kennis.
Meer weten klik hier.