Zielskracht

Zielskracht, de kracht van je ziel die volledig aanwezig is in je lijf en op de aarde.

We hebben allemaal die potentie, maar voor velen verlaat de ziel het lichaam, vaak uit gevoel van onveiligheid of zelfbescherming. Daarvoor hoef je niet eens extreme dingen te hebben meegemaakt of grote trauma’s te hebben in dit leven.

Onze ziel gaat meerdere levens mee en neemt dus ook onverwerkte herinneringen mee uit dat leven. Het kan zomaar zijn dat een kleine trigger je ziel en lijf weer scheidt.

Als je veel in je hoofd leeft merk je er niet zoveel van. Hoe meer je zakt in je lijf en je ziel is niet aanwezig dan zal je gevoelens ervaren dat je er niet altijd helemaal bij bent. Je bent er wel, maar zo ervaar of voel je het niet.

Als je leert om je ziel te voelen, dan merk je dat deze buiten je lichaam staat of maar half in je lichaam zit.

Probeer maar eens. Neem eens diep adem, voel bewust je lijf op de stoel of je voeten op de grond. Ga nu met je gedachten naar je ziel. Kun je deze voelen of misschien zelfs wel zien? Waar wordt je aandacht naar toegetrokken? In je lichaam, misschien alleen naar het borstgebied of hoger. Misschien wel naast je? Die energie die je voelt dat is je ziel.

In mijn praktijk help ik je op verschillende manieren om je zielskracht weer te ontdekken.

Niet vanuit het herbeleven van gebeurtenissen, ook niet uit vorige levens. Je ziel weer leren dat het veilig is in je lijf, dat je juist mooi is dat deze er mag zijn.

Ik heb verschillende sessies voor zielskracht.

Healingsessie
Dit is een 1 op 1 sessie in mijn praktijk (tempel) waarin we gaan kijken wat je nu tegenhoudt om volledig in je zielskracht te gaan staan. Sessies met bijzondere transformaties als gevolg.
Wil je meer weten: klik hier

Orgaanopstelling
Onze organen hebben belichamen ook onze ziel. Wil je meer een lichamelijke aanpak, heb je nog niet zoveel ervaring in werken met energie of wil je een kijkje nemen in je binnenwereld? Dan is de orgaanopstelling een hele mooie stap.
Sessie duurt 1,5 uur, meer weten klik hier.

Lichtteam reading

We hebben allemaal een lichtteam. Een team van zielen, galactische wezens en engelen die ons ondersteunen op aarde. In deze reading werk ik je lichtteam uit in een uitgebreid verslag. Ik geef je tips hoe ermee te werken.
Doordat je weet wie er in je lichtteam zit en wat ze bewust doen kun je hun hulp inroepen hier op aarde.
Klik hier voor meer informatie.

Galactische krachtplekken
Bezoek met mij Galactische krachtplekken.
We kennen allemaal de krachtplekken op de aarde, maar deze krachtplekken hebben we ook op andere planeten, sterren, manen en de Bron.
Ik mag op veel van de plekken komen en ik mag deze kennis met jullie delen.
1x per maand “reis” ik met een online groep naar steeds weer een nieuwe krachtplek.
Meer weten klik hier.

Werken met je lichtteam.
We hebben allemaal een lichtteam. Een buitenaards team, een team uit universum wat ons steunt en begeleidt.
Dit team heeft ons zoveel te bieden. Voor onszelf, maar ook als we werken met klanten.
In deze cursus ga je leren om te werken met je lichtteam.
Wil je meer weten: klik hier