Cursus: Alles over je borsten

Alles over borsten. Je leest het goed. Borsten van de vrouw worden te weinig gezien en onderkent. Vaak functioneel gebruikt voor voeden, maar verder hebben de meeste vrouwen niet zoveel notie van hun borsten. Ze zijn er.

In onze borsten gebeurt veel. Bloedvaten, zenuwen en voor de vrouw melkklieren komen er samen. Emotionele spanning kan zich vastzetten in de borsten en ook de relatie met onze borsten is niet altijd goed.

Door aandacht te besteden aan je borsten door middel van massage, kloppen en borstelen verminder je spanning en verhoog je de gevoeligheid.

Goede zorg voor de borsten is belangrijk en uit ervaring weten wij wat het voor je kan doen. 
Ze ontspannen, zijn meer gevormd en worden gevoeliger.

“Borstkanker komt in de familie voor. Ik voelde me daar altijd een beetje ongerust over wist niet goed hoe ik ermee aan de slag kon. Deze cursus gaf me kennis over mijn borsten. Door het aanraken raakte ik er vertrouwd mee, mijn ongerustheid is weg, omdat ik nu tools heb hoe ermee om te gaan”

Wat leer je?

In deze cursus leren we je verschillende technieken die de gezondheid en gevoeligheid van de borsten verhogen. Naast gezondheid en zelfbewustzijn van de borsten is er ook tijd en ruimte voor het sensuele aspect van de borsten.

– anatomie van de borsten

– Kloppen van de borsten (om weefsel te activeren)

– Borstelen van de borsten

– Borst massage

– Sensuele borstmassage

“Deze cursus heeft me de tools gegeven om mijn borsten weer aan te raken. Ze waren gevoelig en pijnlijk en dat is nu verleden tijd, ook als mijn man ze aanraakt ben ik er veel relaxter onder en kan ik ervan genieten”

Ja ik wil deze cursus doen.

De cursus is online te volgen. Kost 99 euro.

Klik hier om de cursus te bestellen en te starten.

Liever in een groep? per jaar plannen we een aantal data dat we deze cursus fysiek geven. Houd de site in de gaten of neem contact met mij op, zodat ik je op de hoogte kan houden.