Intimiteit/Seksualiteit

Intimiteit en Seksualiteit. Een onderwerp waar veel mensen tegenaan lopen en niet vrij in kunnen zijn. Ik help jou die (energetische) blokkades of te heffen, zodat jij vrij kunt genieten van intimiteit en seksualiteit en oprecht in verbinding met die ander kan gaan.

Hoe meer weer onszelf kunnen zijn in intimiteit en seksualiteit, hoe vrijer we zijn van blokkades. Des te beter kan de liefde stromen.

Veel mannen en vrouwen die bij mij in de praktijk komen hebben moeite met intimiteit en seksualiteit.

Collectieve overtuigingen en oude ervaringen

Collectief hebben we een bepaald patroon aangeleerd gekregen hoe een man of vrouw zich moet gedragen. Dit is zo tegennatuurlijk dat Mannen hierbij hun hart af sluiten en vrouwen hun bekkengebied.

Daarnaast maakt iedereen ook nog gebeurtenissen mee die beschadigingen kunnen veroorzaken.

Dat hoeft niet alleen in dit leven te zijn. In ons onderbewustzijn speelt ook vaak mee dat wat je meekrijgt via je ouderlijke lijnen en vorige levens.

Daarmee kunnen we niet ons volle potentieel leven en ons vrij voelen in het uiten van Intimiteit en Seksualiteit.

Een vrouw kan niet bij haar levensenergie. Een vrouw die niet bij deze energie kan voelt zich minder krachtig, down of zelfs depressief. Daarnaast heeft ze vaak ook pijn in het bekkengebied, pijn bij het vrijen of veel last van haar hormonen.

Een man die niet bij zijn hartenergie kan, kan zich leeg voelen, omdat de liefde ontbreekt. Zijn seksuele energie stroomt en neemt hem soms over, maar het kan voelen alsof er verbinding ontbreekt. Daarnaast kan een man het gevoel hebben dat hij zich emotioneel minder kan verbinden, maar dat eigenlijk wel zou willen.

(onbewuste) blokkades op de energie in het bekkengebied en hartcentrum houdt de vrije stroom van levensenergie tegen.

De Sessie

In mijn praktijk gaan we aan de slag met de blokkades die jou tegenhouden jouw volste potentieel te leven in seksualiteit en intimiteit.

De sessies zijn energetisch en gebeuren met kleding aan.

Ik heb een helende energie waarbij ik blokkades op dit gebied mag oplossen. Daarnaast krijg ik beelden te zien van vorige levens of voorouderlijnen die invloed hebben op het stuk waar jij mee worstelt. We mogen erkennen wat er is gebeurd en helen wat ons niet meer dient.

Mijn energie is een hele zachte energie die veel ruimte geeft om vanuit zachtheid los te laten. Dat klinkt soft. Ik heb gemerkt dat juist in zachtheid en vertragen veel kracht schuil gaat. Doordat het lichaam zich veilig voelt bij deze zachte energie en deze vertraging kan het echt loslaten en opschonen. Veelal heftige gebeurtenissen (dit leven of vorige levens) mogen getransformeerd zonder dat je het opnieuw herbeleeft en je nog steeds veilig voelt. Cliënten voelen enorme veranderingen en zijn vaak verbaast wat er allemaal is gebeurd. Dat bevestigd voor mij steeds weer dat de “zachte” aanpak werkt.

Voor mij is veiligheid niet de afwezigheid van angst, maar de aanwezigheid van verbinding. Deze verbinding die wij samen maken, zorgt ervoor dat jij los kunt laten wat je niet meer dient.

Ik doe dit niet alleen, maar heb een heel team van lichtwezens wat mij hierbij helpt.

Denk aan:

Geboorte- en Beschermengelen, Aartsengelen, Maria Magdalena, Feeën, Agarthon, Acturian, Andromeden en ActaÏ.

Daarnaast heb ik veel kennis over energiewerk, hartverbinding, innerlijk huwelijk van mannelijke en vrouwelijke energie en intimiteit/seksualiteit. Daar waar nodig kan ik je oefeningen mee naar huis geven om je nog verder op weg te helpen.

Meer over mij? klik hier

In mijn praktijk hebben zich al veel mooie resultaten mogen ontvangen.

Het is afhankelijk van de klachten hoeveel sessie er nodig zijn. Dat stemmen we samen af. Ben je gewend om met energie te werken zul je merken dat je makkelijker de energie van mij en mijn lichtteam oppakt. Dit zorgt vaak voor een sneller resultaat.

Met Welke klachten kan ik terecht?

Er zijn diverse klachten waar je aan kunt denken. Hieronder zet ik er een aantal neer. Voel je aangetrokken tot mij/mijn tekst, maar staat je klacht er niet bij. Dan vraag ik je vooral contact op te nemen. Wellicht kan ik je toch helpen.

  • Blokkades in het aangaan tot intimiteit
  • Blokkades in het aangaan van seksualiteit
  • Gevoel van leegte/down voelen
  • Je niet thuis voelen in je lijf
  • Pijn in en rondom baarmoeder
  • Pijn in bekken
  • Hormonale schommelingen
  • Problemen met vrijen
  • Behoefte aan zachtheid, maar dat jezelf niet kunnen geven.

Kosten en Locatie.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost 115 euro.

Daarbij zit inbegrepen de afstemming die ik van te voren doe en het energetisch klaar maken van de ruimte, zodat de energie mee kan helpen tijdens de sessie.

De sessies vinden plaats in mijn ruimte in Waalwijk.

Ben je geinteresseerd in een sessie: Stuur een mail met daar waar je tegen aanloopt (1/2 A4 is voldoende) naar: info@almatherapie.nl

Ik ga dan samen met lichtteam kijken of we iets voor je kunnen doen.