Self Care Cirkel

Self Care Cirkel.

Een bijzondere avond voor jou als vrouw.Onze Self Care Cirkels zijn uniek.
Ze zijn er voor jou om helemaal te kunnen ontspannen en jezelf te mogen zijn, om elkaar als vrouwen te bekrachtigen en effectief en thuis makkelijk toe te passen.

Na onze cirkels kun jij er weer voor gaan. Heb je een rugtas vol met kennis hoe jij jezelf in balans krijgt en ben je gegroeid als vrouw.

10 cirkels, 10 thema’s

Per jaar bieden we 10 Self Care Cirkels aan, allemaal met hun eigen thema voor jou.

De 10 thema’s.

Eer de godin die jij bent: We zijn allemaal een godin. Deze avond gaan we haar ontdekken en gebruik maken van haar liefdevolle energie.

Hormonen in Balans: Onze hormonen kunnen snel uit balans raken of hebben invloed op ons lijf en ons gemoed. In deze avond hebben we 2 bijzondere en effectieve oefeningen voor je hormonen en delen we veel kennis. En de oefeningen zijn goed inzetbaar bij buikpijn en menstruatie- en overgangsklachten.

De 4 seizoenen van het hart: Wij vrouwen leven met het ritme van de 4 seizoenen, iedere maand en ieder jaar komen ze voorbij. Interactief gaan we deze seizoenen onderzoeken en wat ze aan jou willen laten zien.

Borsten en meer: Een avond helemaal voor onze borsten. We leren ze aanraken, voor ze te zorgen en ervaren waar ze nog meer toe in staat zijn dan alleen functioneel.

Adem je fijn: Ademhaling is de meest simpele tool die we hebben tot een ontspannen lijf, maar ook tot het opwekken van je levensenergie. In deze avond gaan we ontdekken wat ademen voor je lijf kan doen.

Het innerlijk Huwelijk: We hebben allemaal een mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf. Als deze er mag zijn en vooral mag samen smelten en samenwerken dan ervaar je balans en kracht. Dat noemen we het innerlijk huwelijk. Kom ontdekken hoe het staat met jouw innerlijk huwelijk en hoe je dit kunt aangaan.

Vrouwelijke seksualiteit: Alles over de seksualiteit, hoe worden we opgewonden en hoe leren we en uiten we wat we fijn vinden. Met 2 mooie oefeningen met een yoni massage en yoni ei. Spannend, kwetsbaar, maar oh zo bevrijdend als je het aandurft.

4 vrouwen in mijzelf: Net zoals de 4 seizoenen hebben we ook 4 vrouwen in onszelf. 4 verschillende vrouwen die zich ieder op hun eigen moment laten zien. Ken jij de 4 vrouwen? Mogen ze zichzelf uiten? Kom je ze ontdekken in deze cirkel.

Maanritueel: Wij als vrouwen zijn verbonden met de maan. Ze geeft ons kracht. Een avond met mooi maanritueel waar je ervaart hoe je de kracht van de maan kan inzetten voor jezelf.

Via de psoas naar je ziel: De psoas wordt de spier van de ziel genoemd. Vraagt erom naar binnen te keren.  Werken met de psoas brengt je naar totale ontspanning. Daarvoor de is de winter de perfecte tijd.

Hoe ziet de cirkel eruit?

Tijdens de cirkel staat ruimte nemen voor jezelf en ontspannen centraal. Vanuit deze rust en ontspannenheid kom je in weer terug in contact met je lijf en gevoel. Vanuit daar is het een mooie stap om grenzen aan te geven vanuit jouw kracht van liefde.

De verschillende methodes die we gaan toepassen hebben ook invloed op je gezondheid.
Zij zorgen voor een goede hormoonhuishouding, een beter en rustiger verloop van je menstruatie en een betere borstgezondheid.

Kortom dit moment is het moment van voelen, begrenzen, zachtheid en werken aan jouw gezondheid.

Datums, locatie en kosten.

De cirkel wordt gegeven in Loon op Zand, adres volgt na aanmelding.

De tijd is van 19:00-22:00/22:30

Data voor de cirkel:

Eer de godin die jij bent:               19 januari

Hormonen in balans:                     16 februari

4 seizoenen van het hart:            23 maart

Borsten en meer:                           20 april

Adem je fijn:                                     25 mei

Het innerlijke huwelijk:                  29 juni

Vrouwelijke Seksualiteit:               21 september

4 vrouwen in mijzelf:                      19 oktober

Maanritueel:                                      16 november

Via de psoas naar jouw ziel:          14 december

De Cirkels zijn los bij te wonen voor  79 (incl btw)

Wil je de cirkel los boeken: klik dan op de datum.

Boek je ze alle 10 in een keer, betaal je er maar 9. 

€ 790 voor € 700 (incl btw)

Klik hier voor boeken van 10 cirkels voor de prijs van 9.

Daarnaast hebben we nog een unieke actie waarbij je alle cirkels, 4 online scholingen (cyclus in beeld, yoni steaming, borsten online en psaos scholing) en 1 uur begeleiding per maand krijgt.

Waarde   2000 nu voor € 1250 (incl btw)

Klik hier voor het boeken van het jaarprogramma.