Tempelsessie

De tempelsessie is een sessie van 3 uur. Deze vindt plaats in mijn “tempel”.
Met een tempel bedoel ik een plek waarin je jezelf veilig voelt, zodat er oude stukken los kunt laten en nieuwe delen van jezelf kan ontdekken en integreren.

De weg naar de tempel

De tempelsessies zijn ontstaan nadat ik in contact ben gekomen met oeroude kennis in mij. De kennis die uit de tijd komt dat ik tempelpriesteres/hogepriesteres was.
deze kennis mag ik meenemen en mee werken in deze tijd. Het maakt dat er ontzetten mooie sessies ontstaan.

Een tempelsessie.

De tempelsessie heeft altijd een uniek karakter omdat het persoonlijk op jouw is afgestemd. Met informatie en persoonlijke attributen.
Er zijn wel 3 thema’s binnen de tempel waar ik mee mag werken. Deze thema’s zijn opvolgend. Je kunt ze afzonderlijk volgen, op het thema dat jou aanspreekt of alle 3 boeken verdeeld over het jaar/meerdere jaren. Wat past bij jouw situatie.

De thema’s zijn:


1. het loslaten van emotionele ballast/triggers.
Oude emotionele pijnen (vanuit het verleden of vorige levens) kunnen ons triggeren en maken dat niet verder komen of niet de juiste situaties/mensen aantrekken. In de tempelsessie met dit thema gaan we je ontkoppelen van deze emoties, ze helen en loslaten. Daarna integreren we liefde in je systeem.
De meest gehoorde opmerking na deze sessie: “ik voel me herboren, en ik snap echt niet waarom ik in deze situaties niet meer getriggerd/geraakt wordt, heel bijzonder deze shift”.

2. Het innerlijk huwelijk.
We hebben allemaal een mannelijke en vrouwelijke energie in ons zitten. Beide willen ze gezien en gehoord worden. Beide hebben hun specifieke functie in jouw leven. In onze maatschappij hebben we geleerd, afhankelijk van ons geslacht, 1 van de 2 dominant in te zetten. In deze sessie ga je de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf ervaren. Waarna we met een mooie inbeddingsritueel de 2 energieën in je lijf gaan integreren. Na deze sessie voel je compleet en zul je merken dat dit een positieve uitwerking gaat hebben op je dagelijks leven. Door beide energieën op hun best in te zetten zul je veel bereiken.

3. Werken met levensenergie.
Levensenergie zit in onze onderbuik. Levensenergie en seksuele energie worden weleens met elkaar vergeleken. Seksuele energie is een hele grote aanjager van de levensenergie, maar niet de enigste.
In deze sessie gaan we aan de slag met het opwekken van jouw levensenergie. Deze te vergroten en te verspreiden over je hele lichaam. Het zal een enorm gevoel van levendigheid en bliss geven. Daarnaast krijg je ook technieken mee naar huis om hier thuis mee aan de slag te kunnen gaan.

Investering.

De kosten van een Tempelsessie zijn 250 euro en duurt 3 uur (eventueel uitloop naar 3,5 uur).
Ze vinden plaats in mijn Tempel in waalwijk.
wil je een sessie boeken, neem dan contact met me op