Tempelsessie

Een bezoek in de tempel brengt je naar je pure zelf, pure liefde.
Je ervaart hoe het voelt om in een volledige veilige en vol bewondering met jezelf te zijn en bij jezelf te komen.

In deze bedding krijgt datgene wat jou niet meer dient de kans om te transformeren en los te laten.

“Mijn ervaring met tempelpriesteres Marleen is er een van een veilige haven jezelf kunt ontdekken en dat wat geblokkeerd is helen.

Met welke vraagstukken kan ik komen?

Ik heb 3 thema’s die zeer geschikt zijn om te behandelen in een Tempelsessie.
1. Een periode of ervaring afsluiten of het loslaten van oude stukken emoties/energie. (unieke sluitingssessie)
2. Het verbinden van de mannelijke en vrouwelijke energie
3. Het ontwaken van en werken met je levensenergie

Het is afhankelijk van waar je zit in je leven welke thema bij je past. Thema 2 en 3 hebben meer effect als je oude stukken/emoties of ervaringen hebt afgesloten.

Hoe ziet een tempelsessie eruit?

Elke sessie is uniek en een ervaring op zichzelf. Totaal afgestemd op jou.
Je kunt een vraag/intentie of onderwerp meenemen, maar ik kan ook op je afstemmen. Voor en tijdens de sessie krijg ik beelden binnen via gidsen/voorouders. Mede hierdoor wordt de sessie uniek.

Mijn drum. vanuit de kern de kracht naar boven halen en naar buiten laten komen.

De binnenkomst in de tempel is het begin van de sessie. Ik heb de tempel zo ingericht dat dit een heilige bron is geworden, vol met energie en afgestemd op jou.
We beginnen met een gesprek en een kop thee. Hierin bespreken we waar je mee zit en wat er gaat gebeuren. Tevens bespreken we eventuele grenzen of vragen je die nog hebt. Naast dat de afstemming enorm belangrijk geeft dit gesprek je ook de kans om te landen in de ruimte en je dit eigen te maken.

De sessie zelf is uniek en persoonlijk en hierin zet ik al mijn kennis in om jou te begeleiden. Het kan verschillende vormen aannemen, zoals dans, massage, sluitingsritueel, meditatieve reis.
Het is moeilijk om het in een algemeen stuk uit te leggen. Lees mijn blog “de avonturen van een tempelpriesteres” om een beeld te krijgen.

De sessie eindigt als ik zeker weet dat oude stukken zijn losgelaten en het nieuwe is geïntegreerd op dat moment. Ik probeer een persoonlijke afgestemde brief of item mee te geven om na de sessie kracht uit te halen.

Na de sessie (ook de dagen erna) ben ik bereikbaar mochten er nog stukken omhoog komen.

De tempelsessie is een totaal beleving en voelt helemaal compleet. Je raakt gewonde delen aan, brengt er stroming in en helpt de nieuwe stukken te integreren. Dat is waardevol en dat raakt je.

Ik ga voor de tempelsessie!

Wanneer je kiest voor een tempelsessie neem je contact met mij op via mail of telefoon. Voor de gegevens kun je naar de contactpagina gaan.

We plannen dan een intakegesprek. Het kan ook zijn dat je eerst meer wilt weten. Een kennismakinggesprek van 20-30 minuten is altijd mogelijk en gratis.

De tempelsessie duurt 2,5 -3 uur en kost 250 euro (inclusief btw)