Vrouwelijke Seksualiteit.

Vrouwelijke seksualiteit. Iedere vrouw heeft het recht om haar seksualiteit in alle vrijheid te ervaren. Vrijheid zit niet in de buitenwereld, maar in jezelf. Hoe vrij voel jij je met jezelf. Vrij om te voelen, om te uiten en om te vragen wat je nodig hebt?

Klinkt gek als je het over seksualiteit hebt. De seksuele energie is een belangrijke basis energie, en stroomt deze optimaal dan ervaar je vrijheid en compleetheid in jezelf.

“de vrouwelijke seksuele energie maakte het plaatje compleet”.

Ik was tien jaar op pad in de spirituele wereld voordat ik alle wonderen van de vrouwelijke seksualiteit leerde kennen. Via tantra maakte ik hier kennis mee. Het voelde als thuiskomen in mezelf en in mijn lijf. Het leek wel alsof ik het laatste puzzelstukje had gevonden.

Meteen werd me ook duidelijk dat ik ook nog wat werk voor de boeg. Overtuigingen, wonden en pijn van oude ervaringen (ik had nooit eerder geluisterd naar mijn lijf en nu besefte ik dat onbewust over grenzen van mezelf ben gegaan). Leren ontdekken wat ik wel fijn vindt, durven aangeven en vragen om wat ik fijn vindt. Na al deze jaren, veel trainingen en technieken verder kan ik zeggen dat ik optimaal kan genieten van mijn seksualiteit en kan inzetten voor mijn eigen gemoedstoestand.
Om het alles compleet te maken gestart met de docent opleiding vrouwelijke seksualiteit, zodat ik deze kennis op een goede manier kan doorgeven.

Het gaat niet alleen over seks.

Bij vrouwelijke seksualiteit en het woord seksualiteit denken we aan seks, seks als in geslachtsgemeenschap. Het is een onderdeel ervan, maar het gaat om veel meer dan dat. Het gaat om je lijf, je bekken en je Yoni (sankriet voor vagina) te bevrijden van (oude) pijn en spanning. het gaat erom dat je de energie bewust kunt voelen en door je hele lijf kan laten stromen. Je met deze energie jezelf kan helen. Je met deze energie jezelf dagen top kan voelen. De seksuele energie gebruikt kan worden voor magische creaties. Doordat je volledig in connectie bent alle delen van jezelf, je oprechte connectie met de ander kan aangaan.

Heling en technieken

In dit traject wil ik je helpen om onder veilige begeleiding van mij als therapeut oude pijn, minder fijne ervaringen en spanningen in het bekkengebied en yoni gebied los te laten.

Daarnaast leer je alles over de vrouwelijke seksualiteit, hoe werkt het in het lijf? hoe werkt het in mijn lijf?
Ga je onderzoeken wat je fijn vindt en minder fijn vindt en hoe je hier om kunt vragen bij een partner.

Leer je technieken om brein en lijf, brein en yoni te verbinden, zodat er meer neuronen worden aangemaakt (daarmee meer gevoeligheid). Leer je technieken om de gevoeligheid van je bekken en yoni te vergroten.

Helpen de technieken je om je bekkenbodemspieren en yoni spieren te versterken. Dit zorgt voor meer plezier in bed, maar gaat ook allerlei lichamelijke klachten tegen (verzakkingen, urine niet kunnen ophouden na zwangerschap bijvoorbeeld).

je gaat veel oefenen, onder begeleiding van mij, en als je het onder de knie hebt (wat vrij snel is) dan ga je thuis verder oefenen en verdiepen.

Wat krijg je?

  • 8 1 op1 sessies waarin we vragen bespreken en ik je begeleid bij verschillende oefeningen
  • uitleg over de vrouwelijke seksualiteit
  • onderzoeken wat je fijn vindt en niet fijn vindt
  • Ademhalingstechnieken en emotie release technieken
  • yoni oefeningen
  • yoni steaming
  • meditaties
  • begeleiding tussendoor via app of mail
  • aangepast op jou als persoon
  • Nu gratis : een set yoni eieren van jade.

Ja, dit spreekt me aan.

Als dit verhaal je aanspreekt en je wil de sprong wagen dan plannen we samen een belafspraak in.
Hierin ga ik in op de vraag die er vanuit jou ligt, waarom je dit traject aan wil gaan en wat het jou kan gaan brengen.

Als het voor ons allebei goed voelt plannen we gelijk de eerste afspraak om van start te gaan. Vrees niet ben je iemand die er een nachtje over wilt slapen, dan kan natuurlijk ook.

Neem contact met op via telefoon of mail om verder te gaan.

De prijs voor een traject is 1250 euro