Trainingen

Ik heb veel kennis te delen en niet iedereen heeft 1 op 1 sessies nodig. Mijn kennis heb ik omgezet in trainingen, zowel online als offline. In de hoop dat veel mensen baat hebben bij deze kennis.

Vermenigvuldigen is kracht. Daarom geef ik deze trainingen niet alleen, maar werk ik samen mijn Collega Lisette Mercelina. Samen hebben wij Alma Forsa opgericht.

We geven fysieke lessen, omdat we weten hoe fijn het is om met elkaar de energie te versterken, elkaar te bekrachtigen en oefeningen uit eerste hand te krijgen.
Soms is het fijner om iets thuis op eigen tempo eigen te maken. Er zijn onderwerpen die zich prima lenen voor online trainingen.

Beide opties zijn te vinden en we blijven ons altijd ontwikkelen.

De scholingen die nu beschikbaar zijn:
Cyclus in beeld: De cursus is ontstaan om de vrouwelijke menstruatie cyclus in beeld te brengen. Als snel leerde we dat deze cyclus ons hele leven als vrouw bij ons blijft, dus ook na de overgang. De scholing is geschikt voor alle vrouwen die deze kennis tot zich willen nemen.

Alles over je borsten: De zorg voor je borsten is zo belangrijk voor een vrouw. Het is onze verbinding naar het hart, het eerste lichaamsdeel dat een ruimte binnenkomt (dus veel energie opvangt) en goede borstzorg helpt preventief tegen ernstigere klachten. Deze scholing geeft uitleg en tools tot zelfzorg voor je borsten.

Self Care Cirkels: Dit zijn unieke avonden die we zelf hebben gecreëerd. Het is soort next level vrouwencirkel, tijd voor jezelf en mooie oefeningen die makkelijk zijn toe te passen in je dagelijks leven. We hebben er 10 per jaar, allemaal met hun eigen thema. Je kunt ze apart boeken en samen waarin de thema’s elkaar prachtig aanvullen.

Daarnaast blijven we trainingen ontwikkelen en zitten er al een aantal mooie weer in het spreekwoordelijke vat. Mocht je iets missen of ergens meer kennis over willen, reik vooral uit en laat het ons weten.